note に、●炊飯器で焼く☆HMで生チョコケーキ♡● の英語レシピを執筆しました。
Click here to read the article in English.
(英語の記事はこちら)
Click here to read the article in Japanese.
(日本語の記事はこちら)
海外の人は普段どのようにケーキを焼いているのだろう…?
炊飯器もどの機種が最も使われているのかわからないですが、どの国であっても安全に美味しく楽しく調理ができればいいなと考えています。
どう表現するか迷うことはよくありますが、
たとえ使っている食材や住んでいる環境が違っていても、長く親しまれるようなレシピをこれからも発信していきたいな。
I wonder how people overseas usually bake cakes…?
I don’t know which models of rice cookers are used the most either, but my hope is that no matter what country I am in, I can cook safely, deliciously, and enjoyably.
I’m often at a loss as to how to describe it,but
Even if the ingredients I use and the environment we live in are different, I would like to continue to send out recipes that will be familiar to people for a long time.
【 現在掲載中の英文記事一覧】List of articles currently published in English
Self-introduction, biography, blog, social networking sites, etc.
How I started “note” and what my future plans are.
Partial move of rice cooker recipes and notice of independence
●Super easy cheesecake baked in a rice cooker●
●Biscuit fluffy sponge cake in rice cooker●
●Additional notes on rice cooker recipes in general●
●Rice cooker sponge cake details supplementary memo●
●Genoise sponge cake in a rice cooker●
●Bake in rice cooker☆Fresh cream chocolate cake with HM♡●
〔本日も訪問ありがとうございます〕
何かございましたら、TwitterのDM(こちらかこちら)へお願い致します。
↓ ブログランキングに参加中。クリックしていただけると励みになります。
いつも応援ありがとうございます!
Thank you for visiting me today!
If you have any suggestions, please send me a message via Twitter (here or here).
↓ I am participating in the blog ranking. I would be very much encouraged if you click on the link.
Thank you for your support!
人気ブログランキング